Materica Pool, voor een naadloze en ademende coating van binnen- en buitenzwembaden

Zwembadbouwers kunnen tegenwoordig de bestellingen niet meer bijhouden. Het vooruitzicht van vakantie in eigen land doet tal van consumenten de stap zetten naar een eigen zwembad. Daarbij moet men onvermijdelijk de keuze maken tussen verschillende materialen en afwerkingen. Materica Pool is op dat vlak een absolute aanrader. Het innovatieve systeem garandeert een naadloze, waterdichte afwerking, die bovendien aangenaam aanvoelt en gemakkelijk is in onderhoud.

Materica Pool systeem

Materica Pool is een hoogkwalitatief en alomvattend systeem voor een naadloze, waterdichte coating van zowel binnen- als buitenzwembaden. Het systeem kenmerkt zich door een uitstekende hechting op beton en cementgebaseerde ondergronden, waardoor het een ideale oplossing is voor zowel nieuwe zwembaden, als het herstel van oudere zwembaden, inclusief zoutwaterzwembaden.

Materica Pool bestaat uit vier fases of componenten:

 • Stap 1 – Wepox Primer:
  een watergedragen, tweecomponenten-epoxyprimer voor harsgebonden coatings op beton, die een optimale hechting van de volgende laag garandeert.
 • Stap 2 – Materica Pool Fondo:
  een waterdichte nivelleringslaag voor zwembaden, bestaande uit tweecomponenten-epoxycement, die zelfs op een vochtige ondergrond goed hecht en bestand is tegen negatieve waterdruk.
 • Stap 3 – Materica Pool Surface:
  een ademende coating voor zwembaden, bestaande uit tweecomponenten-epoxycement, uitzonderlijk goed bestand tegen slijtage en chemische belasting.
 • -Stap 4 - Materica Pool Protettivo:
  een kleurloze, UV-bestendige epoxy-beschermlaag.

Voor langdurig zwemplezier

Wie voor Materica Pool kiest, kan rekenen op een grote duurzaamheid en kwaliteit. De waterdichtheid van het zwembad blijft gegarandeerd, zelfs als er microscheurtjes ontstaan in de ondergrond. Ook de uitzonderlijke hechting en slijtweerstand, in combinatie met de plastische vervormingscapaciteit waardoor je scheurvorming en loskomen vermijdt, zorgt ervoor dat een zwembad afgewerkt met Materica Pool een heel lang leven beschoren is.

Luxueus zwemmen

De kwaliteit van het Materica Pool systeem is ook zichtbaar voor de zwemmer. Materica Pool is beschikbaar in acht verschillende kleuren en creëert een uniek esthetisch effect wat het heel geschikt maakt voor design-zwembaden. Het is overigens ook op zwembaden met bijzondere vormen heel gemakkelijk aan te brengen. Bovendien voelt het materiaal erg aangenaam aan, voor een echt luxe-gevoel in het zwembad. Het anti-slipeffect maakt het tot slot een heel veilige zwemervaring voor alle leeftijden.

Gemakkelijk in onderhoud

Aangezien Materica Pool een naadloze afwerking is, vermijd je de ophoping van vuil en het loskomen van de coating. Dat maakt het een heel hygiënisch en onderhoudsvriendelijk systeem. Regelmatige maar eenvoudige onderhoudsbeurten volstaan om lang van het zwembad te kunnen genieten.© 2021 Promacom BV - Potterstraat 140, 9170 Sint-Gillis-Waas (België) - BE 0459.345.577
algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Promacom gebruik van cookies. Meer informatie    OK