Promacom pakt uit met de nieuwste revolutie in zaagtechniek:

Veilig, stofarm en snel steen en voegen zagen.

Promacom, leverancier van professionele specialiteiten voor bouw en industrie, pakt uit met dé revolutie op zaaggebied. De gloednieuwe Arbortech AS175 alleszaag -opvolger van de AS170- werd ontworpen voor de professionele gebruiker en zaagt diverse materialen, zoals baksteen, voegen, kalkzandsteen, hout, boomwortels in de grond, … Met deze machine is het zelfs mogelijk om zaagwerkzaamheden te verrichten die tot nu toe omslachtig of onmogelijk waren. Denk maar aan het zagen van sleuven in muren, gevels uittanden en met precisie één of meerdere stenen uit een muur halen.

Gepatenteerde zaagbeweging

De unieke, gepatenteerde zaagbeweging van de Arbortech AS175, die over twee heen en weer bewegende zaagbladen met een orbitale snijwerking beschikt, biedt de voordelen van extra kracht, extreme veiligheid, en uiterste precisie.

Stofvrij zagen

De Arbortech AS175 is uitgerust met een zware stofkap voor een aanzienlijk verbetering in stofvrij zagen. Er is nog nauwelijks stofontwikkeling en dat zowel bij droog zagen als bij het zagen van vierkante of rechthoekige gaten tot wel 170 mm diep. Met de gepaste stofafzuiging kan deze steen- en voegenzaag perfect beantwoorden aan de milieuwetgeving, die de emissie van fijn stof, dat vrijkomt bij bouwwerken, zo laag mogelijk wil houden.

Revolutionaire technologie

Dankzij de grote variatie aan hoogwaardige zaagbladen in hardmetaal is de Arbortech AS175 een bijzonder interessante tool voor elke professional in de bouw-, restauratie-, renovatie- en installatiesector. Deze professionele steen- en voegenzaag met revolutionaire technologie heeft een nieuwe krachtige 1400W motor die elke klus klaart: voegen verwijderen, spiraalankers installeren, uittanden, stenen uitzagen, inboeten, spuwers en waterafvoeren maken, … Maar bijvoorbeeld ook loodslabben, gordingen, ventilatieroosterens en lateien inzagen.

De Arbortech AS175 ligt goed in de hand en beschikt tevens over een trillingsreductiegreep die extra ergonomisch comfort biedt bij langdurig gebruik.

Levering en verdeling

De Arbortech AS175 wordt standaard geleverd met een tweedelige zaagbladenset (universeel zaagblad G en doorvoer zaagblad P) en een drievoudige V-riem waardoor men nog efficiënter werken kan. Deze unieke innovatie wordt op de Belgische markt verdeeld door Promacom bv. U kunt deze ook online bestellen op www.bouwapotheek.be

Bekijk alles van Arbortech op onze website© 2021 Promacom BV - Potterstraat 140, 9170 Sint-Gillis-Waas (België) - BE 0459.345.577
algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Promacom gebruik van cookies. Meer informatie    OK