Contacteer ons voor info

Elektrische duivenwering en Birdex duivenpinnen op de Vooruit in Gent

Meer foto's

Een juiste keuze qua duivenweringssysteem of een combinatie van de juiste producten leidt enkel tot een optimaal resultaat!

De kunst zit hem in het juiste advies, de juiste combinatie van de verschillende mogelijkheden: duivenpinnen, duivennetten in kunstof of in inox, draadsystemen, ... We werden erbij geroepen door de aannemer, een andere aannemer had duivenpinnen geplaatst maar deze gaven alles behalve een goed resultaat...

Hoe het dus niet moet!!!

Er werden enkel 2 rijen pinnen geplaatst op de rand.  Er werd geen rekening gehouden met het metaal boven de rand waarom duiven of andere vogels nog steeds konden gaan zitten, via het metaal konden ze ook achter de pinnen gaan zitten.  Met als resultaat een hele hoop shit!

Ons advies is dus toch van groot belang! Een duivenplaag laat zich niet zomaar wegjagen!

Er werd elektrische duivenwering geplaatst op de metalen balustrade, ook op de dorpel werd elektrische duivenwering geplaatst.  Op de stukken waar elektrische duivenwering niet mogelijk was werd deze aangevuld met Birdex duivenpinnen!

 

Voor de duivenvrienden: onze systemen schrikken enkel de duiven af of verhinderen dat duiven of andere vogels kunnen landen op bepaalde zitplaatsen, ze bezeren in GEEN geval de vogels!

 Producten gebruikt voor dit project

© 2021 Promacom BV - Potterstraat 140, 9170 Sint-Gillis-Waas (België) - BE 0459.345.577
algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Promacom gebruik van cookies. Meer informatie    OK